Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaakonderhoud

Regulier schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat uw bedrijf keurig uit blijft zien. U bepaald de frequentie en wij zorgen voor een poetsschema waardoor beide partijen altijd op de hoogte zijn van de uitgevoerde werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf Reinders voert deze werkzaamheden inmiddels meer dan 30 jaar uit. Wij weten waar de knelpunten liggen en waar op gelet moet worden bij het schoonmaken van uw bedrijfspand,
winkel, trappenhal, portiek of gezamenlijke ruimte.

Bel mij terug

 

Bedrijfspand

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje voor iedereen die het pand bezoekt. Goed onderhoud hiervan is dan ook niet weg te denken. Schoonmaakonderhoud draagt bij aan de hygiëne van de werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf Reinders spreekt met u af wanneer het schoonmaakonderhoud uitgevoerd moet worden. Hierbij ontvangt u een frequentieschema met de bijbehorende schoonmaaktaken. Wij hebben al ons schoonmaakmaterieel in eigen bezit en zorgen ervoor dat al het materiaal onderhouden en aangevuld wordt.

Schoonmaakbedrijf Reinders biedt alle facetten van schoonmaakonderhoud aan en deze diensten zijn uit te breiden met periodieke glasbewassing en vloeronderhoud zoals tapijtreiniging en schrobben.

Portiek, Trappenhal, VvE

Schoonmaakbedrijf Reinders biedt regulier onderhoud aan gemeenschappelijke ruimten. Wij dragen er zorg voor dat de trappenhal, het portiek/ontvangstruimte en de liften er verzorgt uit zien.

Door onze ruime openingstijden is er altijd wel een tijd af te spreken wanneer wij ons werk uit komen voeren. Door onze schoonmaakwerkzaamheden te combineren met glasbewassing ziet uw complex er van binnen én buiten keurig uit!

Buiten de voor de hand liggende schoonmaakwerkzaamheden kunt u Schoonmaakbedrijf Reinders ook inschakelen voor het schrobben van vloeren, het schoonmaken van tapijt en het uitvegen van de parkeergarage. Zoals gezegd dragen wij er zorg voor dat uw complex er verzorgd en keurig uit ziet.

Al met al ziet u dat Schoonmaakbedrijf Reinders vrijwel alle facetten van schoonmaakonderhoud aanbiedt. Kortom: kwaliteit is onze grootste zorg. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaken met een offerte op maat.