Glazenwasser

Echt

Schoonmaakbedrijf Reinders,
Glazenwasser Echt

Op zoek naar een glazenwasser Echt? Schoonmaakbedrijf Reinders is uw partner in schoonmaakonderhoud, ook voor uw ramen. Naast het traditioneel schoonmaken van uw ramen heeft Schoonmaakbedrijf Reinders ook een telescopische wasinstallatie. Hiermee kunnen wij eenvoudig ramen wassen tot 15 meter hoogte. Steigers en hoogwerkers zijn hiermee verleden tijd.

U kunt bij Schoonmaakbedrijf Reinders terecht voor periodieke en eenmalige schoonmaakonderhoud. Tot onze klantenkring behoren bedrijven, appartementencomplexen en VvE’sretail, horeca en particulieren. Er is altijd een dienst die aansluit bij u.

 

Voor al uw schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf Reinders is niet alleen uw partner voor glasbewassing maar u kunt bij ons terecht voor al uw schoonmaakonderhoud zoals interieurverzorging en vloeronderhoud.

 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

Glasbewassing

Uw ramen en kozijnen stralend schoon. Traditionele glasbewassing en tot een hoogte van 15 meter met ons tuckerpole systeem.

Schoonmaakonderhoud

Uw bedrijf, winkel of appartementencomplex schoon met schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders. Een vaste medewerker op een vaste dag.

Vloeronderhoud

Een inloopmat, tapijt of tegelvloer die wat extra aandacht nodig heeft? Vloeronderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders zorgt ervoor dat het hardnekkige vuil weer uit uw vloer gehaald wordt.

Het tuckerpole systeem

*

Tot 15 meter hoog

Ook op een scheve of onverharde ondergrond waar een ladder, steiger of hoogwerker niet kan of mag komen.

N

Veiliger

Geen verplaatsing van steigers, hoogwerkers of zware ladders. De eenvoudig handteerbare tuckerpole zorgt ervoor dat het werk voor ons én de omgeving veiliger wordt.

Streeploos resultaat

Het is veiliger, sneller en het droogt streeploos op. Met ons tuckerpole systeem kunnen wij snel en accuraat uw ramen schoonmaken ook als deze zich op een lastige (hoge) plek bevindt.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.