Glasbewassing

 

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Reinders verzorgt glasbewassing voor bedrijfspanden, VvE’s en woningen. Wij zorgen ervoor dat de ramen en de kozijnen stralend schoon worden. Glasbewassing bij Schoonmaakbedrijf Reinders kan incidenteel of met frequentie.

Schoonmaakbedrijf Reinders wast ramen op de traditionele manier en met een telescopische wasinstallatie. Zo kunnen wij bij elke situatie tot 15 meter hoog een gepaste oplossing bieden tegen een concurrerende prijs.

Bel mij terug

 

Bedrijfspanden & Winkels

Schone ramen zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of winkel er verzorgd uit ziet. Schoonmaakbedrijf Reinders houdt, met een vooraf afgesproken frequentie, uw ramen én kozijnen stralend schoon. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Reinders gaan wij eerst met u in gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Bovendien kunt u onze glasbewassing aanvullen met onze schoonmaakonderhoud.

Voor winkels zorgt Schoonmaakbedrijf Reinders dat uw ramen stralend schoon zijn. Alle klanten zullen immers door uw winkelruiten naar binnen kijken. Vandaar dat wij ernaar streven voor opening van uw winkel de ramen stralend schoon te hebben. Zodoende kunnen uw klanten in alle rust winkelen.

Woningen

De diensten van Schoonmaakbedrijf Reinders zijn niet gelimiteerd tot bedrijven. Ook bij woningen zetten wij ons graag in om uw ramen en kozijnen stralend schoon te maken. Incidenteel of met regelmaat, Schoonmaakbedrijf Reinders komt bij u de ramen schoon maken.

Indien gewenst kunnen trespa platen en boeiborden ook schoongemaakt worden. Daarnaast maakt Schoonmaakbedrijf Reinders ook rolluiken en rolluikkappen schoon. Kortom kan Schoonmaakbedrijf Reinders u bij alle schoonmaakwerkzaamheden van dienst zijn!

 

Vereningen van Eigenaren

Als vereniging van eigenaren bent u verantwoordelijk dat de gezamenlijke ruimten goed onderhouden worden. Deze zorg neemt Schoonmaakbedrijf Reinders u graag uit handen. Met onze ruime werktijden kunnen wij altijd een geschikte overeenkomen dat wij bij u onze werkzaamheden uitvoeren. De glasbewassing bij Schoonmaakbedrijf Reinders hoeft niet beperkt te blijven tot de trappenhal en portiek of ontvangstruimte. Indien gewenst kunnen wij ook de ramen van de appartementen mee wassen zodat het gehele complex er stralend schoon uit ziet!

De glasbewassing van Schoonmaakbedrijf Reinders is aan te vullen met ons schoonmaakonderhoud. Zo kunnen wij, behalve de ramen, u ook ontzorgen van het reguliere poetswerk.

Serre & (Terras)overkappingen

Schoonmaakbedrijf Reinders vult haar diensten aan met het schoonmaken van serres en (terras)overkappingen. Heeft u een serre of overkapping thuis die een schoonmaakbeurt kan gebruiken? Heeft u groene aanslag op de overkapping? Schoonmaakbedrijf Reinders weekt het vuil los en spoelt uw dak schoon met een streeploos resultaat. Dit dankzij gebruik te maken van onze wasinstallatie met osmose water. Deze combinatie biedt gegarandeerd een streeploos en schitterend resultaat.

Deze techniek is ook toepasbaar op glazen overkappingen en luifels bij ingangen van winkels en bedrijfspanden. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 
Benieuwd wat een glazenwasser u zou kosten? Wij komen graag vrijblijvend langs om een prijs op maat te maken voor uw woning of uw bedrijfspand. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Uiteraard kunt u ook daarvoor contact opnemen met ons. Kortom: kwaliteit is onze zorg.