Glasbewassing

voor een stralend resultaat

Glasbewassing, een stralend resultaat

Schoonmaakbedrijf Reinders voert al meer dan 40 jaar glasbewassing uit bij haar klanten. Bent u op zoek naar een glazenwasser in de regio Roermond en omstreken? Dan bent u verzekerd van 40 jaar ervaring die ervoor zorgen dat uw ramen stralend schoon worden.

Naast het traditionele ramenwassen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Reinders ook terecht voor het schoonmaken met de tucker pole. Het tucker pole systeem zorgt ervoor dat wij vanaf de grond tot een hoogte van 15 meter kunnen wassen zonder gebruik te maken van een ladder, steiger of hoogwerker. Juist omdat wij niet meer met grote ladders hoeven te werken komt dit de veiligheid ten goede en kunnen wij op veel ondergronden snel en goed werk leveren. Door het speciaal onthard en gedemineraliseerd water laten wij een streep loos resultaat achter.

 

 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

Particulieren

Niets voelt fijner dan naar buiten kijken door een stralend schoon en streeploos raam. Met periodieke schoonmaak gaan uw (geverfde) kozijnen ook nog eens langer mee. Naast het wassen van uw ramen (buiten en/of binnen) kunt u ook bij ons terecht voor het schoonmaken van uw terrasoverkapping, rolluiken. Periodiek of eenmalig, wij zorgen ervoor dat uw ramen stralend schoon worden.

Retail

De ramen van uw winkel zijn letterlijk de etalage van uw bedrijf. Des te belangrijker dat uw ramen periodiek gewassen worden. Uw bedrijf ziet er verzorgd uit en daardoor aantrekkelijker voor uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw ramen voor de openingstijd schoon zijn en denken graag met u mee over bijzondere gebeurtenissen zoals evenementen in de stad. Allemaal zodat uw ramen ook na deze evenementen er perfect uit zien.

Bedrijven

Iedereen voelt zich lekkerder in een schone omgeving. De ramen zijn hier ook een groot onderdeel van en schone ramen zien er immers representatiever uit dan wanneer ze vies zijn. Oplossing? Schoonmaakbedrijf Reinders komt ze periodiek voor u wassen. Omdat u als bedrijf andere zaken aan uw hoofd heeft houden wij zelf een samen met u afgesproken schema bij zodat uw ramen iets zijn waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken.

schoonmaakonderhoud vve en appartementencomplex

Appartementencomplex/VvE

De ramen van het appartementencomplex is vaak het eerste dat de bewoners en bezoekers zien. Schone ramen en entreedeuren zorgt ervoor dat de bewoners en bezoekers zich prettiger voelen. Schoonmaakbedrijf Reinders kan deze periodiek voor u wassen zowel binnen als buiten. Indien gewenst kunnen ook de appartementen mee gewassen worden. Ook kunnen wij voor de algemene ruimtes het schoonmaak onderhoud uitvoeren zodat de ruimtes net zo stralend zijn als de ramen!

Het tuckerpole systeem

*

Tot 15 meter hoog

Ook op een scheve of onverharde ondergrond waar een ladder, steiger of hoogwerker niet kan of mag komen.

N

Veiliger

Geen verplaatsing van steigers, hoogwerkers of zware ladders. De eenvoudig handteerbare tuckerpole zorgt ervoor dat het werk voor ons én de omgeving veiliger wordt.

Streeploos resultaat

Het is veiliger, sneller en het droogt streeploos op. Met ons tuckerpole systeem kunnen wij snel en accuraat uw ramen schoonmaken ook als deze zich op een lastige (hoge) plek bevindt.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.