Secuur, Flexibel & Betrouwbaar

Dit staat bij Schoonmaakbedrijf Reinders hoog in het vaandel. Het team van Schoonmaakbedrijf Reinders is al meer dan 30 jaar actief in de omgeving van Roermond. Door onze jarenlange ervaring en diensten die wij bieden, aan zowel particuliere en zakelijke klanten, bent u verzekerd van een prettige samenwerking en kwaliteit.

Kantooronderhoud

Een schone werkplek is een prettige werkplek. Schoonmaakbedrijf Reinders maakt dit voor u mogelijk. Bovendien bent u door onze jarenlange ervaring gewaarborgd van kwaliteit.

Meer lezen..

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw belangrijkste visitekaartje. Een goed onderhoud hiervan is dan ook niet weg te denken. Schone ramen en kozijnen horen hier natuurlijk ook bij.

Meer lezen..

Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Reinders biedt ook vloeronderhoud aan. Naast dat vloeronderhoud er verzorgt uitziet zorgt het ook voor een langere levensduur van uw vloeren.

Meer lezen..

Schoonmaakbedrijf Reinders staat voor ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Schoonmaakbedrijf Reinders biedt de volgende diensten aan: schoonmaakonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud..

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders hebben wij een groot assortiment aan middelen om de werkzaamheden die wij uitvoeren zo veilig en effectief mogelijk uit te voeren. Bij schoonmaakonderhoud leveren wij ons eigen poetsmaterialen die wij zelf meebrengen als wij onze werkzaamheden uit komen voeren. Bij glasbewassing kunnen wij tot een hoogte van 15 meter veilig en effectief ons werk uitvoeren.

Ook particulieren zijn wij niet vergeten! Schoonmaakbedrijf Reinders biedt voor particuliere de volgende diensten aan: Glasbewassing en vloeronderhoud.